Hejdå 2014, välkommen 2015

Jag minns när jag satt på min förra blogg och skrev ett inlägg om 2013. Om hur magiskt det året hade varit och att det var svårslaget. Helt ärligt, det är fortfarande svårslaget. Jag hann mycket det året, jag köpte lägenhet, gifte mig och fick min underbara dotter. De tre stora sakerna hände samma år. 

2014 har varit bland de mysigaste året jag har upplevt. Jag har varit hemma nästan hela året med min dotter. Från en liten bebis med massa mys till utveckling följd av krypa och till slut gå. Nu springer hon runt som en galning här hemma. Hela sommaren har vi varit lediga och bara åkt runt. Först 7 veckor i Sverige då vi var lite överallt och sen tre veckor utomlands. En helt perfekt sommar med min familj. 

Jag bestämde mig för att söka till en utbildning och blev antagen på linneuniversitetet. Det blev starten på tre års plugg som väntar. En termin har passerat, 5 återstår.. 

Jag har inte återgått till mitt jobb men jag har gett min chef tider som passar mig då jag vill jobba lite och får de tiderna så jag jobbar några dagar och helger när det helt enkelt funkar. Jag kommer vara kvar på mitt jobb under tjänstledigheten är tanken än så länge iallafall. 

Jag har fått se min dotter växa och bli ett barn. Från att hon va mini mini och bara låg där till en flicka, ett barn, en individ med egen vilja. Det har varit helt underbart att få följa hennes utveckling det första året och det ska bli ännu roligare att få följa henne även det andra året. Minella skulle börjat i dagis nu i mars 2015, men då jag pluggar och har möjlighet att ha henne hemma så kommer hon inte att börja då utan vi har istället ändrat och sökt till augusti 2015, och den enda anledningen till det är för att vi kan. Jag kan ha henne hemma och därför ska jag ha det. 

Jag ser fram emot 2015. Ett förhoppningsvis år fyllt med kärlek. Ett år med nya äventyr med min familj. Ett år med mitt barn. Ett år med nya semestrar och kanske ett år med ett husköp ;) Det jag önskar mig är kärlek, hälsa och skratt!! 

Så hejdå 2014 och välkommen 2015 <3 
Allmänt | | Kommentera |

29/12-14

Tänk att det bara är två dagar kvar till 2015. Jag minns när det var nyår och skulle bli år 2000, när alla pratade om att tv:n skulle sluta fungera och elen skulle försvinna och allt vad det nu var, jag stod ute vid tolvslaget och väntade på att något skulle hända typ! Haha. Nu är det 15 år sen dess. Jag har blivit vuxen, skaffat bostadsrätt, gift mig, fått barn med mera!! Tiden bara rinner iväg. 

Idag: Jag har vaknat och umgåtts med min Bff i en timme innan det var dags för jobb 10-19. Efter jobbet träning och nu när jag kom hem kl åtta så sov min Bff redan. Känns konstigt att komma hem och veta att vi inte ska ses till imorgon. 

Jag hann handla lite eskimo kläder till henne på lunchen. När det har blivit riktig vinter nu och det är -17 grader gäller det att byta ut mössa och vantar mot riktiga grejer :) Imorgon är det jobb igen men i city till kl sex och sen kommer våra vänner till oss på kvällen. Mys! <3 

Allmänt | | Kommentera |

Söndag!

Idag startade jag dagen med att gå på shopping tur. Jag behövde massa saker men till slut kom jag hem med massor av saker till alla andra. Minella fick leksaker, R tröjor, saker till andra miniskor. Ibland blir jag galen på mig själv. Jag hämtade till slut upp R och Minella, åkte och köpte en till pulka, drog på oss massa kläder och åkte till backen med några vänner. Det var premiär för Minella i snön och pulkan, vilken hit. Hon var galen av lycka och älskade det. Åkte upp och ner utan stop och gallskrek när vi skulle hem. 
Denna pulka var perfekt för att dra runt med och babypulkan till backarna!! 

Nu väntar jobb i två dagar för min del och sen är vi lediga en vecka innan R börjar jobba igen. Hoppas på mer snö så vi kan vara ute mer och åka. Vintern har trots allt sitt! <3 


Allmänt | | Kommentera |
Upp